Përkthime

Mirë se vini!

Përkthime (përparësi: elektronika, shkenca kompjuterike, siti webi, teknologjia):
anglisht - frëngjisht - gjermanisht - shqip

Kostoja: nga CHF 60.- në orë ose faqe standarde (55 karaktere me 30 rreshta) ose sipas kohës investuar.

Formati i filës: Excel, HTML, PDF, Powerpoint, Word, etj.

Dërgoni dokumentin për t'u përkthyer me emailin dhe kërkoni një kuotë.

Ju mund të më kontaktoni:

I work with SDL Trados Studio


Reklamë: