Kontakti 

Ndihma për PC - Hardware dhe Software

Probleme me kompjuterin tuaj (PC)? Për shembull: installimi i një programi, lidhja me internetin, përmirësimi i materialit, etj. Ndihma është e mundur sipas problemit edhe për Linux ose Mac OS.

Kostoja: minimum CHF 80.- çdo orë.

Kontakti:

Lidhje:
- Virusi: kërcënime
- Këshilla dhe truket për kompjuterin tuaj