Data: 21.08.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 14.08.2019.
Ndryshuar: .
Vizitues: 4069.

Patrick Faeh Software

Shërbimet

Unë i ofroj shërbimet e mëposhtme (lista jo e plotë):
 • Inxhinieri: zhvillimi i prototipës, test (microcontroller), etj.
 • Kurset për kompjuter, internet, programim, web design, etj.
 • Ndihma për PC: ndihma nëse keni ndonjë problem me kompjuterin tuaj (hardware dhe software)
 • Programe: gjuhë: assembler, C, Delphi, VisualBasic, etj.
 • Njohuria e programëve: CorelDraw, Office programë, etj.
 • Përkthime (përparësi: elektronika, shkenca kompjuterike, siti webi, teknologjia):
  anglisht, frëngjisht, shqip <=> gjermanisht
 • Zhvillimi i faqëve të webit, web design, mirëmbajtja: gjuhë:
  Bootstrap, CSS, HTML, Java, JavaScript, MySQL, PHP, etj.
Kontakti:
 • Postë: PFS, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
 • Telefon: 026 684 15 34. Ndërkombetar: +41 26 684 15 34
 • Email: patrick.faeh [at] pf-soft.ch
 • Rrjet: www.pf-soft.ch
 • Patrick Fäh