Data: 21.08.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 16.08.2019.
Ndryshuar: .
Vizitues: 7851.

Rrjet

Patrick Faeh Software

Web - planifikimi, realizimi dhe mirëmbajtja e faqeve interneti

A keni nevojë për një sit interneti? Për shembull, duke planifikuar dhe duke realizuar nga fillimi të gjitha faqet interneti. Ose mirëmbajta e faqëve interneti tuaja. Gjuhët: Bootstrap 4, CSS, HTML, HTML5, Java, JavaScript, PHP (MySQL), etj. Programme: jAlbum, MySQL data bases, PHP-Editoren (NuSphere PhpED), WebSite X5, etj. Programet CMS: Joomla (instalacioni, update, upgrade, përmbajtja), MODx, modified eCommerce Shopsoftware, WordPress (instalacioni, update, përmbajtja), etj.

Kostoja: CHF 80.- për orë.

Kontakti:
  • Email: web [at] pf-soft.ch
  • Mesazhi i kthimit
  • Telefon: 026 684 15 34. Ndërkombetar: +41 26 684 15 34
  • Postë: PFS, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg

Partneri nga Webland.ch | WebHosting, Domain Registration, ADSL/SDSL
Reklamë: