Versioni: 3.9Ndryshuar: 24.07.2016NdryshimeVizitues: 30535AdresaMesazhi i kthimitPërgjegjësiaDhurata (CHF 10)Created by PFS
Transferimpa lidhje
email: Fjalë kodi:
 

Mirë se erdhët në Transferim

Ju mund të transferoni lehtësisht me Transferim të dhënat tuaja. Veçanërisht kur të dhënat juaj janë të mëdha dhe nuk mund të dërgohen me email. Ose për të transferuar të dhënat nga një kompjuter tek në tjetër kompjuter nëpermjet internetit (pa email, usb-stick, etj.). Përpara ju mund të dërgoni të dhëna, ju duhet të bëni një regjistrim. Ju duhet të jepni një adresë të emailit të vlefshëm. Adresa juaj e emailit nuk do të jetë të ditur palëve të treta. Të dhënat që ishin dërguar do të jenë shkatëruar pas 30 ditësh. Regjistrime të papërdorura do të jenë shkatëruar pas 12 muash.

Transferim është ofruar falas nga www.pf-soft.ch. Dërgoni ju lutem propozime përmirësimësh ose korrektimesh në 'Mesazhi i kthimit'. Faleminderit shumë.Reklamë:

leu - Wenn's speziell wird - www.leu-düdingen.ch leu - Wenn's speziell wird
www.leu-düdingen.ch

Ihr Partner für Baum- und Hangpflege
unter schwierigen Bedingungen

Patrick Faeh Software Ndihma për PC - Përkthimi - Programi - Rrjeti

 Reklamë:

Patrick Faeh Software Ndihma për PC - Përkthimi - Programi - Rrjeti

Patrick Faeh Software Agenda, Mungesa, Pa pranishëm, Plan, Pushime, Skedul

Patrick Faeh Software Transferim -
dergo të dhënat nëpermjet webit

AnyDesk - Your desk @ any desk.

leu - Wenn's speziell wird - www.leu-düdingen.ch
leu - Wenn's speziell wird - www.leu-düdingen.ch
Ihr Partner für Baum- und Hangpflege unter schwierigen Bedingungen

Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Translations Proofreading Re-reading Certified translations Interpreting