Data: 24.07.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen
HTML 5

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 01.10.2006.
Ndryshuar: 26.10.2018.
Vizitues: 29332.

Patrick Faeh Software

Mesazhi i kthimit

Faleminderit shumë për kohën dhe energjitë tuaj për të na dërguar komente ose propozime.

  • Postë: Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
  • Telefon: 026 684 15 34. Ndërkombetar: +41 26 684 15 34
  • Email: Patrick Faeh
Formulari i kontaktit: