Data: 24.02.2018

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Software
Shërbimet
Rrjet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 09.10.2007.
Ndryshuar: 04.01.2018.
Vizitues: 5804.

Rrjet

Web - planifikimi, realizimi dhe mirëmbajtja e faqeve interneti

Mirë së erdhët!

Unë realizoj për ju faqet interneti! Për shembull, duke planifikuar dhe duke realizuar nga fillimi të gjitha faqet interneti. Ose unë mirëmbaj faqet interneti tuaja. Gjuhët: HTML, HTML5, Java, JavaScript, PHP (MySQL), etj. Programme: jAlbum, MySQL data bases, PHP-Editoren (NuSphere PhpED), WebSite X5, etj. Programet CMS: Joomla! (instalacioni, update, upgrade, përmbajtja), MODx, modified eCommerce Shopsoftware, etj.

Kostoja: CHF 60.- për orë.

Kontaktoni mua:

Partneri nga Webland.ch | WebHosting, Domain Registration, ADSL/SDSL   Partneri nga Webland


Reklamë:

Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Translations Proofreading Re-reading
Certified translations Interpreting