Data: 21.08.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 16.08.2019.
Ndryshuar: .
Vizitues: 5005.

Patrick Faeh Software

Përkthime

Përkthime (përparësi: elektronika, shkenca kompjuterike, siti webi, teknologjia):
anglisht - frëngjisht - gjermanisht - shqip

Kostoja: nga CHF 60.- në orë ose faqe standarde (55 karaktere me 30 rreshta) ose sipas kohës investuar.

Formati i filës: Excel, HTML, PDF, Powerpoint, Word, etj.

Dërgoni dokumentin për t'u përkthyer me emailin dhe kërkoni një kuotë.

I work with SDL Trados Studio

Kontakti:
  • Email: web [at] pf-soft.ch
  • Mesazhi i kthimit
  • Telefon: 026 684 15 34. Ndërkombetar: +41 26 684 15 34
  • Postë: PFS, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg

Reklamë:

AnyDesk - Your desk @ any desk.