Data: 24.07.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen
HTML 5

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 03.01.2007.
Ndryshuar: 11.11.2018.
Vizitues: 4035.

Patrick Faeh Software

Shërbimet

Unë i ofroj shërbimet e mëposhtme (lista jo e plotë):

 • Inxhinieri: zhvillimi i prototipës, test (microcontroller), etj.
 • Kurset për kompjuter, internet, programim, web design, etj.
 • Ndihma për PC: ndihma nëse keni ndonjë problem me kompjuterin tuaj (hardware dhe software)
 • Programe: gjuhë: assembler, C, Delphi, VisualBasic, etj.
 • Njohuria e programëve: CorelDraw, Office programë, etj.
 • Përkthime (përparësi: elektronika, shkenca kompjuterike, siti webi, teknologjia):
  anglisht, frëngjisht, shqip <=> gjermanisht
 • Zhvillimi i faqëve të webit, web design, mirëmbajtja: gjuhë:
  CSS, HTML, Java, JavaScript, MySQL, PHP, etj.

dipl. El.-Ing. ETH, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
Tel.: 026 684 15 34   International: +41 26 684 15 34
E-Mail: patrick.faeh [at] pf-soft.ch
Web: www.pf-soft.ch

Patrick Fäh