Data: 16.10.2018

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 03.01.2007.
Ndryshuar: 15.05.2012.
Vizitues: 3491.

Patrick Faeh Software

Shërbimet

Unë i ofroj shërbimet e mëposhtme (lista jo e plotë):

  • Inxhinieri: zhvillimi i prototipës, test (microcontroller), etj.
  • Kurset për kompjuter, internet, programim, web design, etj.
  • Ndihma për PC: hardware dhe software
  • Programe: gjuhë: assembler, C, Delphi (5, 7, 2006), Pascal, VisualBasic, etj.
  • Njohuria e programëve: 3DS max, CorelDraw, MS-Office (me Access), PV-Wave, Toolbook Instructor, etj.
  • Përkthime (përparësi: elektronika dhe shkenca kompjuterike): shqip, anglisht, frëngjisht => gjermanisht (dhe të kundërtën, mirëpo jo aq mirë)
  • Zhvillimi i faqëve të webit, web design, mirëmbajtja: gjuhë: HTML, Java, JavaScript, mySQL, PHP, Pearl, etj.

dipl. El.-Ing. ETH, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
Tel.: 026 510 21 84   international: +41 26 510 21 84
E-Mail: patrick.faeh [at] pf-soft.ch
Web: www.pf-soft.ch

Patrick Fäh