Versioni: 2.0Ndryshuar: 08.05.2015NdryshimeVizitues: 40562AdresaMesazhi i kthimitPërgjegjësiaDhurata (CHF 10)Created by PFS
Ditar 
     

Mirë se erdhët në Ditar

Ju mund të administroni lehtësisht me Ditar ditarin tuaj. Gjithashtu, ju mund të krijoni tekste apo dokumente në internet dhe të vërë në dispozicion për të tjerët (me pikturë). Mundësi të tjera: manual shërbimi, përshkrime, ditar të bordit digitale, FAQ (pyetjet e bërë më shpesh), doracak, listë e ndryshimeve për një program, listat digitale, etj. Ditar është ofruar falas nga www.pf-soft.ch. Dërgoni ju lutem propozime përmirësimësh ose korrektimesh në 'Mesazhi i kthimit'. Faleminderit shumë.

A keni një ID? Hyreni ju lutem:

A dëshironi të bëni një ID të ri? Klikoni mbi lidhjen 'Bëj një ID të ri'.

Ditar Shembull
Shembuj të tjerëReklamë:

Patrick Faeh Software Ndihma për PC - Përkthimi - Programi - Rrjeti

leu - Wenn's speziell wird - www.leu-düdingen.ch leu - Wenn's speziell wird
www.leu-düdingen.ch

Ihr Partner für Baum- und Hangpflege
unter schwierigen Bedingungen

 Reklamë:

Alba-Soft

Patrick Faeh Software Ndihma për PC - Përkthimi - Programi - Rrjeti

AnyDesk - Your desk @ any desk.

Patrick Faeh Software Ndihma për PC - Përkthimi - Programi - Rrjeti

albinfo.ch

Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Translations Proofreading Re-reading Certified translations Interpreting