Ndihma për PC - Hardware dhe Software

Mirë se erdhët!

Unë mund t'ju ndihmoj nëse keni ndonjë problem me kompjuterin tuaj (PC). Për shembull: installimi i një programi, lidhja me internetin, përmirësimi i materialit, etj. Unë mund t'ju ndihmoj edhe me Linux ose Mac OS.

Kostoja: minimum CHF 60.- çdo orë.

Ju mund të më kontaktoni:

Virusi: kërcënime

Këshilla dhe truket për kompjuterin tuaj


Reklamë:

leu - Wenn's speziell wird - www.leu-düdingen.ch leu - Wenn's speziell wird
www.leu-düdingen.ch

Ihr Partner für Baum- und Hangpflege
unter schwierigen Bedingungen

Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch Apostroph Group - www.apostrophgroup.ch
Translations Proofreading Re-reading
Certified translations Interpreting